Maiko Vos

Maiko Vos is een jongen stand up comedian uit Groningen. Je zou hem gerust de Groningse Herman Finkers kunnen noemen. Zijn humor zit in diezelfde stijl. Er is altijd een onverwachte twist, een briljante woordspeling en dit alles verweven in een uitgekiende opbouw. Maiko Vos weet zijn unieke oneliners goed af te wisselen met fraai opgebouwde verhalen. Zijn stijl van performen is rustig en onverstoorbaar. Maiko is duidelijk geen comedian met ADHD en gelukkig maar. Bij een comedy show van Maiko kun je de grappen rustig op je door laten werken. Dat is ook wel nodig want zijn grappen zijn gelaagd en vaak dubbelzinnig.

Als comedian uit Groningen moet Maiko Vos regelmatig behoorlijke stukken reizen om zijn comedy show te spelen. Dat vindt hij echter geen probleem. In de trein of in de auto werkt hij ondertussen aan nieuwe zeldzame gedachtespinsel die daarna hun weg naar het podium vinden en het publiek tot grote hilariteit drijven. Deze combinatie van schrijven aan zijn comedy show en het perfectioneren van de performance vindt Maiko Vos fascinerend.

Maiko Vos is een stand up comedian die het vak geleerd heeft zoals het hoort. Namelijk: door vallen en opstaan. Groningen loopt immers niet over van comedy workshops en theaterscholen. Daarom besloot Maiko het land in te trekken en op zoveel mogelijk plekken op te treden. Van buurthuizen tot jongerencentra en van theaters tot kroegen. Maiko Vos was overal te vinden en het resultaat mag er zijn.

Als u deze comedian uit Groningen wilt boeken dan kunt u rekenen op een comedy show met een grote grapdichtheid en niet te vergeten grappen om na te vertellen. Want de ene vondst is nog briljanter dan de ander. Zoekt u een comedian uit Groningen of uit de buurt van Groningen dan zit u met Maiko Vos helemaal goed. Hij kan namelijk ook erg leuk vertellen over zijn geboortestad en woonplaats. Maiko Vos, een comedy show om van te houden!