Marco Penose

Marco Penose is  een hilarische stand up comedian. Een echte Amsterdammer en een echte bad boy. Typisch een comedian voor Amsterdamse avond. Noem Penose maar een doorgewinterde professionele stand up comedian. Al van kleins af aan was hij te vinden in de comedy clubs in Amsterdam waar hij misschien wel de meeste podiummeters maakte. De kunst van stand-up is hem spelenderwijs bijgebracht. En wat voor comedian levert dat op? Precies, een echte ‘natural’.  Natuurlijk was Penose ook regelmatig op tour. Zo speelde deze comedian op tal van festival en podia in alle hoeken van het land. Van Groningen tot Goes en van Den Helder tot Maastricht.

De comedy show van Marco Penose is precies zoals je van een echte Amsterdammer zou verwachten. Recht toe recht aan en compromisloos grappig. Buiten het touren door het land was Marco Penose ook op televisie. Hij trad met zijn comedy show op bij The Comedy Factory. Het comedy-programma  dat groot is geworden onder de vleugels van Jorgen Raymann.

Stand up comedy is Marco met de paplepel ingegoten en daardoor ontwikkelde hij een authentieke en ontspannen stijl. Zijn performance is daarom nonchalant maar wel tot in de puntjes uitgekiend. Zijn uiteenlopende verhalen zijn van begin tot eind vermakelijk en spannend. De grappen van Marco Penose leiden doorgaans tot een  sfeer vol hilariteit en lach. Als je hem live hebt zien spelen, dan zul je dat niet snel meer vergeten.

Buiten zijn standaard repertoire houdt Penose ook wel van een dolletje met het publiek. Zijn publieksimprovisaties zijn sterk en hij weet altijd van een doorsnee gesprek een hilarische dialoog te maken. Nog steeds kan Marco Penose enorm genieten van het optreden als stand up comedian. Na al die jaren en al die talloze bruisende shows die hij speelde, vindt hij het spelen van zijn comedy show nog altijd het leukste dat er is.