Marieke Peper

Marieke Peper is een wonderlijke comédienne. Critici die beweren dat vrouwen in de comedy niet grappig zijn komen van een koude kermis thuis. Want met stand up comédienne Marieke Pepper lach je de ballen uit je broek. Haar montere en opgewekte vibe maakt je direct vrolijk. Zelfs het meest stugge publiek weet Marieke Peper warm te krijgen. Niet verwonderlijk dat zij niet alleen optreed met haar comedy show maar ook vaak als Master Of Ceremony (MC) op comedy nights te vinden is.

De verhalen die Marieke Peper brengt zijn meeslepend en origineel. Zij doet haar comedy show niet af met een paar losse en oneliners maar maakt er een mooi rond geheel van. Het spanningsveld tussen man en vrouw komt bij de comedy show van Marieke zeker aan bod. Maar ook andere hilarisch verhalen worden door deze comédienne behandeld en tot in de meest komische details uitgewerkt.


Dat deze talentvolle comédienne ontzettend veel in haar mars heeft is wel duidelijk. Daarom dat wij in de komende jaren ongetwijfeld nog veel van haar zullen horen. Wat bij de comedy show van Marieke Peper steeds maar weer duidelijk wordt is haar grenzeloze professionaliteit. Zij kan namelijk prima uit de voeten met rumoerig publiek in een kroeg maar evengoed met een theaterzaal vol nette en stille toehoorders. Jong publiek, oud publiek, man of vrouw, het maakt niet uit. De comedy show van comédienne Marieke Peper is flexibel. Zij schakelt moeiteloos in tempo en ook qua inhoud.

Laten we niet vergeten dat Marieke Peper ook een ongenadig improvisatietalent heeft. De gesprekken die zij met haar publiek voert zijn kostelijk en onvergetelijk. Zij weet een fijne interactie te bewerkstelligen zonder mensen voor paal te zetten. Dat is ook de kracht van comédienne Marieke Peper. De ambiance tijdens haar comedy show is altijd top en uitgelaten. Geef je over aan Marieke Peper!