Michel van der Sanden

Michel van der Sanden is een stand up comedian uit Rotterdam. Hij is inmiddels een bekend gezicht bij stand up comedy nights door heel Nederland. De comedyshow van deze Rotterdammer is zowel pittig als fatsoenlijk en zowel cynisch als onderbouwd. Van der Sanden put zijn inspiratie uit de actualiteit. Het fascineert hem hoe tragiek en humor in het dagelijkse leven hand in hand gaan en daar vertelt hij treffend over op het podium. Deze komische Rotterdammer houdt van publieksinteractie. Hij betrekt de zaal veel in zijn optredens, want vergis je niet, mensen lachen ook graag hard om zichzelf.

Michel van der Sanden

Van der Sanden trad als stand up comedian al op in alle mogelijke provincies van het land. Van Rotterdam tot Landgraaf en van Den Helder tot Vlissingen. Optreden doet hij met een aanstekelijke passie. Niet alleen treedt hij graag op bij openbare comedyshow, maar ook besloten optredens voor bedrijven, vrijgezellenuitjes of andere groepsevents vindt hij een heerlijke uitdaging.

Zijn ervaring met maatwerk en zijn levenservaring maken deze Rotterdammer ook zeer geschikt voor een opdracht als dagvoorzitters of als presentator/ host van uw event.  Daarnaast geeft Michel van der Sanden ook onderhoudende workshops waarin je leert hoe je ‘public speaking’ en humor kunt integreren. Deze Rotterdammer vol humor is een schrijver pur sang. Zo schrijft van der Sanden een comedy blog en sketches. Door zijn rijke ervaring en schrijfkunde helpt hij andere (beginnende) comedians ook met het schrijven van grappen en materiaal.

In Rotterdam en Den Haag is hij vaak aan het werk met Comedy Guides: stadswandelingen met een stand-up comedian. Behalve optreden in het Nederlands kan Michel van der Sanden ook moeiteloos in het Engels of Duits uit de voeten.

O ja, en als kers op de taart: Michel publiceerde het eerste Nederlandse boek met stand-up comedy grappen genaamd: ‘Stand-up comedy grappen’.