Tom Montfrooy

Tom Montfrooy Tom Montfrooy is een stand up comedian uit Schoonhoven. Met zijn volwassen comedy show maakte hij in korte tijd naam en faam. Montfrooy besloot op relatief late leeftijd om stand up comedian te worden. Door zoveel mogelijk kilometers te maken werd hij al gauw een bekend gezicht in de comedy. Het harde werken werd een paar jaar later ook beloond. Want met al zijn stand up comedy ervaring deed Tom Montfrooy mee aan het Cameretten Festival waar hij zowaar een welverdiende finaleplek won. Met een prachtige act over verlies en de kunst van het leven veroverde hij de harten van alle comedy liefhebbers. Eindelijk had Schoonhoven een comedian om trots op te zijn. Want laten we eerlijk zijn, Schoonhoven is niet bepaald het Mekka van de comedy, maar dankzij Tom Montfrooy staat Schoonhoven weer op de kaart!

https://www.youtube.com/watch?v=nBg5L3XwrG0

Via vele cafés en kroegen waar Tom optrad, belandde hij via het Cameretten Festival dus in de theaters. Want wie een finaleplek bij Cameretten bemachtigt, speelt ook een finalistentour door het hele land. Daardoor hebben velen kunnen genieten van de ongebreidelde stand up comedy van Montfrooy. Hij weet was geen ander om op volwassen wijze de dilemma’s van de huidige tijd bloot te leggen. Zo vertelt hij over de generatiekloof tussen hem en zijn dochters, de nieuwe media en ook de avonturen van de man met een midlife crisis.

Tom Montfrooy is als comedian in en buiten Schoonhoven te boeken met zijn attractieve comedy show. Montfrooy kan moeiteloos een act brengen van 45 minuten maar hij is ook inzetbaar voor kortere comedy shows. Zijn stijl is onbevangen en relaxed. Op ongedwongen wijze weet deze comedian relevante thema’s naar een hilarisch niveau te brengen. Ook voor een comedy dinner show of een bedrijfsoptreden is Tom Montfrooy te boeken. Hij is niet vies van een stukje maatwerk of stand up comedy op aanvraag. Deze comedian uit Schoonhoven staat voor oerkomische stand up comedy.