Nadaav Chermon

Nadaav Chermon is een boeiende comedian uit de regio Rotterdam. Hij woont zelf in Sliedrecht maar aan zijn humor merk je dat hij van de regio Rotterdam is. Zijn grappen zijn namelijk ad rem zoals we van Rotterdammers gewend zijn. Daarbij maakt hij gebruik van veel originele observaties die zijn comedy show naar een hoger niveau tillen. =

Nadaav Chermon en vroeg succes

Nadaav Chermon comedian cabaretier Rotterdam, Fotografie Cristian Pielich

Hij was nog niet zo lang bezig of hij wist zich al fier staande te houden op de open podia in het land. Daarna nam Nadaav deel aan diverse talentenjachten en hij bereikte zowaar de finale van de Comedy Slam 2017 waarmee hij definitief zijn sporen achterliet in de wereld van de stand up comedy. Sindsdien tourt hij door het land en is hij op diverse podia te zien. Van kroeg tot theater en van festivalpodium tot comedy club. Daar waar er een comedy night is in de regio Rotterdam of buiten Rotterdam, daar is Nadaav ook te vinden.

De comedy show van Nadaav Chermon  
Zijn stijl is ontspannen en bewogen tegelijkertijd. Wanneer hij zijn grappen plaatst is daar niet geforceerds aan maar tegelijkertijd zit je wel op het puntje van je stoel. Zijn verhalen kennen namelijk verrassende wendingen en hilarische ontknopingen. Nadaav Chermon heeft een droge stijl die zowel jong als oud publiek aanspreekt. Hij bespreekt de uitdagingen van de jongvolwassene maar schuwt het ook niet om grote wereldthema’s aan de orde te stellen. Ook switcht hij net zo makkelijk van autobiografische thema’s naar actuele onderwerpen.

Nadaav Chermon boeken?
Nadaav is via Playground Comedy te boeken voor zowel Comedy Nights als Cabaret Avonden in regio Rotterdam of daarbuiten. Ook voor speciale gelegenheden is hij inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een feest, een verjaardag, een bruiloft of comedy act op maat. Geef graag u wensen door. Laat ons weten wat de beoogde speelduur van de show moet zijn, hoeveel gasten er zijn en wat voor gelegenheid het is. Vervolgens doen we u een fraai en voordelig voorstel op maat.