Nick Donders

Nick Donders is een verrassende stand up comedian uit Tilburg. Hij weet als geen ander hoe hij met interessante inzichten een publiek kan boeien. Donders is een sympathieke comedian met het hart op de goede plek. Hij bewandelt niet de gebaande paden maar hij zoekt naar originele vondsten waarmee hij zich onderscheidt van de vele andere stand up comedian uit de wereld van de comedy.

Nick Donders is op het podium een baken van rust. Hij is geen schreeuwerige comedian die op een hippe manier tot zijn publiek probeert door te dringen. Daarentegen verleidt hij de toeschouwers op gevatte wijze met zijn hilarische blik op de wereld. Als stand up comedian heeft Nick Donders ook raakvlakken met cabaret. Zijn acts is namelijk ge├źngageerd en soms zelfs een tikje absurd.

Nick Donders heeft als comdian uit Tilburg in de meeste kroegen en cafes in Tilburg al opgetreden. Maar er is ook veel vraag naar Nick in andere delen in het land. Zo reist hij ook naar vele andere steden en dorpen in Brabant om zijn comedy show te spelen. Ook boven de grote rivieren kun je Nick Donders regelmatig bewonderen in een line-up show vol andere stand up comedians.

Dat Nick Donders echt wat te vertellen heeft merk je direct bij de eerste minuten van zijn comedy show. Met zijn eerste oneliners en anekdotes grijp hij je meteen bij de kladden. Nick Donders uit Tilburg is daarom een zekerheidje om in te zetten bij een comedy show op uw locatie. Zowel in de kroeg, theater of welk podium dan ook komt Nick Donders fantastisch uit de verf. Daarbij is Nick Donders ook een uitstekende schrijver. Hij kan ook ingezet worden voor een boeiende column of een stukje stand up comedy op maat. Neemt u gerust contact met ons op voor een aanvraag voor een comedy show van Nick Donders.