Nigel Williams

Nigel williams Nigel Williams is een topcomedian die (anders dan zijn naam doet vermoeden) meestal in het Nederlands optreedt. Op aanvraag kan hij ook in het Engels performen, want Nigel Williams is een geboren Brit. Maar inmiddels woont hij al tal van jaren in België. Daar is hij een zeer gewaardeerde en bekende stand up comedian. Zo was hij regelmatig te zien op televisie en tourde hij met tal van avondvullende shows door het land. Ook gaf hij comedy workshops en begeleidde hij aspirant comedians.


Een echte routinier en rot in het vak dus. Nigel Williams weet als geen ander zijn publiek te overdonderen. Met subtiele tempowisselingen weet hij zijn toehoorders naar zich toe te trekken tot zij hem gezamenlijk innig omarmen. Want Nigel Williams is een comedian om van te houden. Hij brengt onderwerpen die voor iedereen relevant zijn. Hij gaat in op cultuurverschillen en het menselijk gedrag. Hoe gaan wij met elkaar om en wat voor hilarische situaties levert dit op?

Nigel Williams weet u dit op een onvergetelijke en humorvolle manier te vertellen. Daarom hopen wij ook dat Nederland in navolging van België deze koning van de lach vaker zal uitnodigen om hem ook in de NL zijn comedy show ten tonele te laten brengen . Want Nigel Williams reist ook met veel plezier naar de uithoeken van Nederland om mensen kennis te laten maken met zijn Vlaamse tophumor.

Meestal is Nigel Williams de onomstreden Headliner op een Comedy Night. Als Headliner ben je de afsluiter van de avond en zorg je ervoor dat de Comedy Night met een oase van lach wordt afgesloten. Maar Nigel Williams voelt zich niet te groot om zich dienstbaar op stellen en als presentator te fungeren. Als MC weet hij het publiek in no time op te warmen zodat de optredende comedians in een warm badje terecht komen. Als je Nigel Williams nog niet gezien hebt, dan heb je zeker wat gemist!