Oscar Arnold

Oscar Arnold kunnen we gerust de Nederlandse Woody Allen noemen. En aan een dergelijke droogloot pur sang waren we in Nederland wel toe. Als comedian weet Oscar Arnold qua droogheid en absurdisme het onderste uit de kan te halen. Hij verenigt de klunzigheid van een Mr. Bean met de meligheid van de Vlaamse Philippe Geubels. Totaal onverwachts tovert hij de ene na de andere oneliner tevoorschijn. Hij weet de ene spitsvondige anekdote af te wisselen met weer andere absurd-komische verhalen. Van de eerste tot de laatste minuut zit je bij Oscar Arnold op het puntje van je stoel.

In zijn comedy show presenteert hij zich als een geniale autist. (Of is hij dat ook werkelijk?). Door de opstapeling van briljante oneliners en uitgekiende gedachtes heeft Oscar je van begin tot het eind bij de kladden. Het spreekt voor zich dat Oscar Arnold bij een line-up show een vreemde eend in de bijt is. En dat is natuurlijk totaal geen probleem, want daarom springt hij er zo goed uit dat hij vaak tot allerleukste van de avond word bestempeld. Door zijn originele comdy show is Oscar Arnold in ieder geval een persoonlijkheid die je nooit zult vergeten.

Om tot zo’n geraffineerde comedy show te komen moet je natuurlijk een ingenieuze schrijver zijn. Dat is Oscar Arnold ten voeten uit. Stapsgewijs werkt hij er naartoe om een lange cabaretshow te maken waarbij de intelligente verhalen en unieke vondsten tot een avondvullende show zullen leiden. Dat wordt een unicum in het Nederlandse comedy theater. Oscar Arnold is een ongekend personage.

Oscar Arnold is te boeken als reguliere comedy act maar ook als daverende afsluiter van een comedy show. De afsluiter noemen wij in comedy jargon ook wel headliner. Een ding is zeker: als je de comedian Oscar Arnold nog niet live gezien hebt dan heb je echt iets gemist. Pak dus je kans!