Paul London

Paul London

Paul London comedian Engelstalig Nederlandstalig

Zijn eerste schreden op het comedypodium zette Paul in Nieuw-Zeeland. Daar ontdekte hij zijn liefde voor comedy en hij had hij al snel succes bij een comedy-competitie. Inmiddels al weer een tijd woonachtig in de lage landen is Paul London ook in Nederland heel actief in de comedy scene. Niet alleen  treed hij op met zijn eigen comedy act ook wordt hij regelmatig ingezet als MC. De MC is de Master Of Ceremony/ host die de zaal kneedt zodat de andere comedians in een warm badje terecht komen.

Paul London, Nederlandstalig en Engelstalig
Vanwege zijn Engelstalige achtergrond kan Paul London net zo goed een Engelse als Nederlandse act neerzetten. Zijn comedy act zit vol met  herkenbare humor. Zijn grappen zijn enerzijds herkenbaar en voor een breed publiek toegankelijk, aan de andere kant heeft deze comedian originele vondsten en unieke observaties. Zo weet hij zich te onderscheiden van  veel andere comedians.

Paul London als Master Of Ceremony
Als MC heeft Paul London veel ervaring. Hij weet de sfeer direct neer te  zetten vanaf het begin van de show. Zo krijgt het publiek nog meer zin in alle comedians die tijdens de Comedy Night optreden. Zijn publieksopwarming bestaat uit publieksinteractie en strak gebundelde eigen grappen. Zo zet Paul een prettige cadans neer voor de rest van de avond.

Paul London en boekingen
Paul is als standup comedian te boeken als MC, maar ook als act. Als act kan hij een act doen van 10 tot 30 minuten. Hij is een ervaren schrijver en performer, daarom kan is hij ook inzetbaar voor maatwerkopdrachten. Als het maatwerk betreft dan leest hij zich in op uw gezelschap zodat er diverse referenties geplaatst worden die veel herkenbaarheid en hilariteit opleveren. Paul woont momenteel in het oosten des lands maar voor een mooie comedy night of bijzonder optreden maakt hij graag de nodige kilometers.