Paul Westra

Stand up comedian uit Den Haag en Wassenaar

Paul Westra is een Haagsche comedian. Niet eentje met een plat accent, maar met zo’n chique accent. Westra is dan wel een gentleman, maar hij schuwt het niet om controversiële onderwerpen te bespreken. Graag geeft hij op satirische wijze zijn commentaar op onderwerpen zoals homofilie en de domme gewoonten en uitspraken van anderen. Hij is kritisch zonder daarmee de boze comedian te spelen. Daarentegen weet hij juist op luchtige wijze zaken bespreekbaar te maken met een hilarische climax als gevolg.

Paul Westra komt dan wel uit Den Haag, maar hij is in het hele land te vinden. Zo speelde hij al in alle provincies van Nederland. Hij trad op in Heerhugowaard, Amsterdam, Eindhoven, Heemskerk en nog vele andere kleine en grotere plaatsen. Paul Westra vindt de ontdekkingsreis door de lage landen een leuke bijkomstigheid van zijn leven als stand up comedian. Vol verwondering reist hij van stad tot stad om ook daar weer zijn verwondering met de mensen te delen.

Paul Westra kan geboekt worden als solo-act. Hij heeft een act in meerdere lengtes. Kortom hij kan een comedy show samenstellen die voldoet aan u wensen. Kort of lang, Paul Westra brengt graag een comedy show op maat. Ook is hij te boeken in combinatie met andere stand up comedians. Wij noemen een dergelijke comedy show: een line-up show. Westra treedt op in diverse samenstellingen. Wij houden ervan om een show samen te stellen die een heerlijke variatie met zich meebrengt. In zo’n comedy show past Paul Westra perfect, aangezien hij heel anders is dan de meeste stand up comedians.

Daarbij weet de Haagsche Westra met zijn intelligente en gevatte humor het publiek meteen te overtuigen. Hij wisselt zijn oneliners, anekdotes en verhalen zo goed af waardoor het publiek altijd kan rekenen op een gebalanceerde comedy show. Laat u meenemen naar de hilarisch wereld van Paul Westra uit Den Haag!