Robbert Jan Proos

Robbert Jan Proos
Robbert Jan Proos is een veelzijdige artiest. Hij is acteur, comedian, cabaretier, theatermaker en schrijver. Deze cabaretier uit Hilversum is een ervaren rot in het vak en dus op en top professional.  Robbert Jan timmert al meer dan 15 jaar aan de weg in cabaretland. Dit resulteerde in tal van prestaties bij cabaretfestivals en een aantal avondvullende theatershows. Maar dat is nog niet alles….

Robbert Jan Proos, cabaretier comedian uit Hilversum

 Robbert Jan Proos als comedian/ cabaretier
Momenteel combineert Robbert Jan het acteerwerk wat hij in de zakelijke markt doet met optreden voor Playground Comedy. Dikwijls is hij in het land te zien als Master Of Ceremony (presentator) of als act of headliner. Deze cabaretier uit Hilversum is dermate veelzijdig dat hij met al deze rollen fantastisch uit de voeten kan.

Robbert Jan Proos geboren entertainer
Dat cabaretier Robbert Jan een geboren entertainer is dat merk je al zodra hij het podium bestijgt. Hij heeft een levendige manier van vertellen. Zodra hij begint wil je niet meer dat hij stopt. Het ene hilarische verhaal volgt het volgende weer op en zijn aanstekelijke imitaties zijn om te smullen. Zijn  stijl is het best te vergelijken met die van cabaretier Richard Groenendijk.  Maar natuurlijk is onze comedian uit Hilversum met niemand werkelijk te vergelijken want hij is immers de enige echte Robbert Jan Proos. Charmant, doeltreffend, fantasievol en met lachgarantie en succesgarantie.

Robbert Jan Proos bij Playground Comedy
Regelmatig treedt cabaretier Robbert Jan op voor Playground Comedy bij diverse Comedy Nights in het land. Zo trad hij op in Hanzehof in Zutphen, in Theater Cool in Heerhugowaard, in Publieke Werken in Breda, in De Waag in Alkmaar en in Pleyn 68 in Hazerswoude. Kortom overal in de lage landen! Ook bij uw Comedy Night op uw locatie kan Playground Comedy langskomen met Robbert Jan Proos en eventuele andere stand up comedians en cabaretiers.