Thomas Smith

Thomas Smith Belgische comedian met een briljante fantasie

Thomas Smith is zowel stand up comedian als cabaretier. Inzetbaar voor een Nederlandstalige comedy show en eveneens voor een Engelstalige act. Deze geboren Brit heeft na vele jaren in België eindelijk zijn verblijfsvergunning. Als je weet hoe geëngageerd de comedy show van deze Belgische comedian is dan kun je dat gerust het toppunt van integratie noemen.

Thomas Smith, Belgische comedian van gouden generatie
Nederland maakte het eerst kennis met Thomas Smith toen deze Vlaamse cabaretier indruk maakte bij de Culture Comedy Award. De toenmalige talentenjacht zorgde ervoor dat ook Nederlanders steeds meer een beeld kregen van de enorme lichting van getalenteerde Belgische stand up comedians. Samen met Bert Gabriels en Michael van Peel maakte Thomas Smith deel uit van een gouden generatie van Belgische comedians en cabaretiers.

Van stand up comedy tot cabaret
Thomas Smith gooide hoge ogen bij vele talentenjachten waaronder stand up comedy concours en ook cabaret festivals. Hij ontwikkelde zich stormachtig en zijn werk als stand up comedian kreeg steeds meer lading en gelaagdheid waardoor de stap naar het theater een logische stap was. Inmiddels tourt hij met zijn avondvullende cabaret show in zowel België als Nederland.

Bekende Belgische comedian
Parallel aan zijn succes op de planken was Thomas Smith ook op de Belgische zenders vaak te zien als cabaretier en als stand up comedian. Ook vertolkte hij andersoortige gastrollen bij Belgische Tv-programma’s. Thomas Smith is zonder meer een Belgische comedian die zeker een groter publiek verdient, maar dat gaat vast gebeuren, want welke liefhebber van comedy kan om Thomas Smith heen? Als je een keer zijn comedy show hebt bijgewoond dan ben je definitief verkocht.

Thomas Smith inhuren
Thomas Smith kan geboekt worden voor een korte stand up comedy act maar ook voor een avondvullende cabaretshow. Omdat hij tweetalig is kan hij zowel voor een Nederlands publiek optreden als ook voor een Engelstalig gezelschap. De Belgische comedian Thomas Smith doet zowel openbare shows als besloten comedy shows voor bedrijven of andere gezelschappen.

Informatie? 06-45610661/