Jeroen Koster

Gevatte en intelligente standup van Jeroen Koster

Deze standup comedian is woonachtig in Amsterdam, maar speelt zijn standup show niet enkel in de hoofdstad maar in heel Nederland. Ook is hij incidenteel in België te zien met zijn messcherpe grappen vol boeiende twists. Komt Jeroen Koster je nog bekend voor van iets anders dan standup? Dat zou goed kunnen. Hij was jarenlang de spokesman bij het populaire programma Radar. Zijn rol daar is informatief en formeel, daarom vindt Jeroen het geweldig om met zijn standup zijn informele hilarische fantasie de vrije loop te laten

Jeroen Koster van cursus tot finale standup comedy
Zijn start in de wereld van standup comedy was meteen voortvarend. Na het volgen van een cursus en optreden op try-out avonden had Koster direct de smaak te pakken. Ook schreef hij zich in voor wedstrijden en talentenjachten en waarempel al volgden mooie successen. Zo behaalde hij de finale van de talententjacht Comedy Slam. Daar speelde hij in het bomvolle Podium de Vorstin zijn fascinerende stand up comedy show.

De standup act van Jeroen Koster
Zijn standup act bestaat uit diverse onderwerpen. Zo is hij een volger van technologie en programma’s op TV. Niet alleen is Koster bekend met wat er in de wereld gebeurt ook volgt hij de trends van alledag. Zijn invalshoek is daarom eigentijds en actueel. Een van zijn hoogtepunten is het verhaal over koken wat ineens een absurde en briljante wending neemt. Jeroen Koster is een aangename verteller die zijn humor inbouwt in een zee van rust en vertrouwdheid.

Jeroen Koster boeken als act, MC en ook Engelstalig
Buiten zijn Nederlandse standup act heeft Koster ook een Engeltalige standup comedy show. Ook heeft hij veel ervaring met MC’en, of anders gezegd: het grappig aan elkaar babbelen van een standup comedy night. Jeroen Koster is dus een zekerheidje voor elke standup comedy show.
Boekingen: 06-45610661 of schrijf ons via: