Tom Sligting

Tom Sligting

Tom Sligting is een van de eerste stand up comedians van Nederland. Hij was er dus bij toen halverwege jaren negentig Stand Up Comedy in Amsterdam begon. Na al die tijd is Tom nog steeds ‘going strong and rocking’. Tom Sligting is nog altijd een echte smaakmaker als headliner.

Inmiddels kan hij natuurlijk buigen over een enorm repertoire aan grappen en nog steeds bedenkt Tom wekelijks nieuwe briljante vondsten. Het is ongelofelijk hoe Tom al jaren aan de top van de comedy wereld zijn comedy show met hetzelfde enthousiasme en energie weet te brengen.

Als comedian is Tom Sligting snel, komisch en in de tijdsgeest. Want Tom weet ook aan de actualiteit van de dag altijd een mooie draai te geven. Sterke oneliners, hilarische improvisaties wisselt Tom Sligting af met oergeestige anekdotes. Zijn nuchtere kijk op de dingen laat zien dat humor zo eenvoudig en tegelijk zo raak kan zijn. Tijdens een comedy show van Tom Sligting lach je meer af dan normaal gesproken in een hele maand lang.


Zijn jarenlange comedy ervaring zet hij momenteel in om vooral maatwerk te doen voor bedrijven en organisaties. Met maatwerk bedoelen wij comedy op maat. Dan schrijft Sligting een totaal nieuwe comedy show gericht op de wensen van een bedrijf of organisatie. Het kan gaan om een bedrijfsfeest, een bedrijfsborrel of een personeelsuitje. Soms heeft het bedrijf de vraag of Tom maatwerk kan doen door te schrijven over een bepaald bedrijfsthema. Andere keren kan het zijn dat hij comedy maatwerk doet door te schrijven over een specifiek persoon uit het bedrijf. Bijvoorbeeld een directeur, een jubilaris of iemand die het bedrijf gaat verlaten. Dat vraagt natuurlijk om een comedy maatwerk show op maat. Tom Sligting kan dat als geen ander!

In het verleden won Tom Sligting overigens ook diverse comedy-prijzen, gaf hij comedy workshops aan aspirant comedians en was hij op TV te zien bij The Comedy Factory en hilarische reclames.

 

Plaats een reactie