Vanessa Jorissen

Vanessa Jorissen Vanessa Jorissen is een comédienne die zowel een Nederlandstalige als Engelstalige  comedy show in huis heeft. Ze is gevestigd in Amsterdam, maar treedt op in heel Nederland en zo nu en dan ook in het buitenland. De comedy show van Vanessa Jorissen is lekker ‘laid back’. Zij hoeft geen enorme moeite te doen om gevat uit de hoek te komen. Op een relaxte manier serveert zij haar grappen uit. Haar verhalen zijn altijd hilarisch en zitten uitgekiend in elkaar. Geen woord teveel, geen woord te weinig.

Vanessa Jorissen besloot zich toe te leggen op het vak van stand up comedy na het volgen van een comedy workshop. Dat smaakte naar meer en al snel was zij regelmatig te zien in het Comedy Theater in Amsterdam. Met haar originele oneliners en anekdotes wist zij al gauw de harten van comedy minnend Nederland te veroveren. De thema’s die zij bespreekt zijn uiteenlopend. Graag put zij uit haar eigen ervaringen en herkenbare dingen uit het dagelijkse leven. Er gebeuren in het ‘gewone leven’ immers al genoeg opvallende dingen die tot komische observaties leiden…

Het mooie aan de stand up comedy van Vanessa Jorissen is dat haar comedy show altijd vol zit met originele gedachtes en goed gevonden grappen. Dat levert haar extra credits op wat terug te horen is in het hartelijke applaus van de bezoekers. Vanessa Jorissen valt als comédienne bij alle soorten toeschouwers goed in de smaak. Zij sluit daarom goed aan op alle doelgroepen en is immer een zekerheid voor succes.

Met haar ruste en droogkomische humor geeft zij altijd kleur aan Comedy Night. Zo vult zij haar collega comedians goed aan. Overigens is Vanessa ook te boeken voor een Ladies Comedy Night. Samen met andere comédiennes zet zij dan een zaal op stelten. Want Vanessa hoort zonder twijfel bij de beste comédiennes die Nederland rijk is.