Welkom

Leverancier van comedy-avonden, comedyslams en workshops. Variërend van cabaret en stand-up comedy tot geestige dichters en producties op maat.

Comedy Slam 2018 is begonnen!

Speellijst Playground Comedy
Close
more info
Next show in
DAYSHOURSMINSSECS

De voorrondes van de negende editie van De Comedy Slam gaan van start! De Comedy Slam 2018! Een jaarlijkse contest waarin ambitieuze stand up comedians uit Nederland en België het tegen elkaar opnemen. Georganiseerd door eventbureau Playground Comedy onderscheidt De Comedy Slam zich door haar open inschrijving en de mogelijkheid om zowel met een Nederlandstalige als een Engelstalige comedy-act mee te doen. Eerdere jurywinnaars van de Comedy Slam waren Fabian Franciscus, Jeron de Wulf, Gerthein Boersma, Emiel van der Logt, Said el Hassnaoui, Domien Vloebergh en Eric Goossens.

De Grande Finale van deze editie zal plaats vinden in Cool in Heerhugowaard op 29 december 2018. De uiteindelijke jurywinnaar ontvangt behalve eeuwige roem diverse optredens in het land.

Enthousiaste en ambitieuze comedians in spé kunnen het informatiepakket hier vinden. Aanmelden kan via een aanmeldingsmail naar playgroundcomedy@gmail.com waarna spoedig bericht zal volgen wanneer je bent ingedeeld! Tot speels!

DATA COMEDY SLAM 2018

VOORRONDES
Vrijdag 21 september 2018, Café de Swartesteegh, Leusden
Zondag 23 september 2018, Lokaal Dutch Beer Bar, Haarlem
Zondag 30 september 2018, Huis Verloren, Hoorn
Zondag 7 oktober 2018, Lokaal Dutch Beer Bar, Haarlem
Woensdag 10 oktober 2018, Café Kraaij & Balder, Eindhoven

HALVE FINALES
Vrijdag 9 november 2018, Pleyn 68, Hazerswoude-Rijndijk
Dinsdag 13 november 2018, Café Murphy’s Law, Hillegom

GRANDE FINALE:
Zaterdag 29 december 2018, Cool, Heerhugowaard sep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

 
 
previous next